The Royal Grand Hotel

Kanoni, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na poluostrvu Kanoni. Kanoni se nalazi na samom obodu grada Krfa i njegova lepota se ogleda pre svega u kulturno istorijskim spomenicima i crkvama iz vremena Vizantije. Od centra grada hotel je udaljen oko 3.5 km, a od aerodroma 1.5 km. Autobuska stanica sa koje saobraća redovna autobuska linija do centra grada je od hotela udaljena 50 metara.

Plaža:
Hotel je od šljunkovite plaže udaljen oko 400 metara.

Hotelski sadržaj: 
Hotel se sastoji od dve zgrade. U sklopu hotela se nalazi recepcija, lobi bar, kafeterija, koktel bar, restoran, a la carte restoran, otvoren bazen sa slanom vodom i pogleom na aerodromsku pistu, bar pored bazena,  ležaljke i suncobrani pored bazena, Wi-Fi internet.

Sobe:
Standardne sobe (oko 15 m2) mogu imati pogled na okolinu hotela, delimičan pogled na more i pogled na more. Standardne sobe mogu ugostiti maksimalno tri odrasle osobe. Treći krevet je pomoćni. Svaka soba ima: Wi – Fi internet, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider, kupatilo (tuš), sef, fen za kosu i peglu (na upit).

Usluga: 
Noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak i večera se služe po principu švedskog stola.

Napomena:
Hotel preporučujemo parovima koji vole aktivan odmor ili planiraju da tokom boravka iznajme automobil.

Kontakt: 
www.royalgrandhotel.gr
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama