Sato Hotel

Sutomore, Crna Gora

Opis destinacije

Malo mesto udaljeno nekoliko kilometara severno od Bara, poznato po dugoj šljunjkovitoj i peščanoj plaži. Grad je nastao naseljavanjem ribarskih porodica uz samu obalu. Pored divnih i dugačkih plaža, vaš boravak će upotpuniti brojni restorani i kafei smešteni u gustoj šumi čempresa i borova.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Sato se nalazi u Sutomoru, autentičnom mediteranskom selu na jadranskoj obali u Crnoj Gori. Poznat je po svojoj sofisticiranoj usluzi, modernoj arhitekturi i enterijeru u kojem dominiraju prirodni materijali. Na šljunkovitoj plaži (udaljene oko 30m) i u glavnoj pešačkoj zoni, u blizini restorana i barova, hotel je na idealnoj lokaciji u gradu.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: restoran, kafanu, krovni bar „Ski bar“ na 10. spratu sa panoramskim pogledom, Wi-Fi internet, bazen, centar za masažu, sopstveni parking (uz doplatu).

Sobe:
Hotel poseduje 115 moderno opremljenih soba. Sve sobe poseduju: kablovsku LCD TV, Wi-Fi internet, klimu, telefon, sef, mini bar, kupatilo sa tušem, fen, terasu. Sve sobe imaju terasu sa stolom i stolicama, dok većina soba hotela ima direktan pogled na more. Svaka soba ima po 2 antialergijska i antistatička jastuka za goste. U svakoj sobi je moguć dodatni krevet ili krevetić za bebe (uz doplatu).

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera-švedski sto).

Kontakt:
www.satoresort.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama