Primera Hotel

St. Paul, Malta

Opis destinacije

Malta je uvek atraktivna i interesantna, kako za odmor i uživanje, tako i za obilaske brojnih istorijskih sadržaja ove države. To je mala i gusto naseljena ostrvska država, koju sačinjava arhipelag usred Sredozemnog mora, na jugu Evrope. Klima je sredozemna sa izuzetno blagim zimama, što je jedna od glavnih pogodnosti za prijatan odmor tokom većeg dela godine. Kultura Malte je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvom, što posetu ovom letovalištu čini dodatno zanimljivom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Udaljen  jedan blok od trga Bugibba i obale mora, ovaj hotel udaljen je 11 minuta hoda od kolekcije klasičnih automobila na Malti i 10 km od katedrale Svetog Pavla.

Opšti podaci
Hotel je smešten u samom centru jednog od najpopularnijih turističkih odmarališta na Malti.
Hotel ima 82 smeštajne jedinice, od kojih mnoge imaju pogledu na Sredozemno more. Mnogi sadržaji hotela uključuju krov, otvoreni bazen (otvoren od maja do oktobra), restoran, lobi bar i recepciju koja radi 24 sata.
Plaža
Hotel se nalazi 300m od javne plaže.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 82 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju  klimu, SAT TV, sef, mašinu za kafu i minibar.

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu Bed&Breakfast, HB – polupansion i samo smeštaj. Restoran se nalazi u prizemlju i nudi širok izbor jela, dok se gosti nakon večere mogu opustiti u Lobby baru.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj..).
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.