Porto Carras Meliton

Neos Marmaras, Sitonija

Opis destinacije

Poluostrvo na severu Grčke sa najlepšim plažama u toj oblasti, koje se protežu uz obalu u dužini od 500 kilometara. Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Porto Carras Meliton je jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Smešten na poluostrvu Sitonija u okviru kompleksa Porto Carras, udaljen  oko 2 km od najvećeg grada na Sitoniji - Neos Marmarasa. Gosti hotela do Neos Marmarasa mogu stići brodićem koji ide iz kompleksa na svakih sat vremena.

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj šljunkovito - peščanoj plaži. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno za goste hotela. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, taverna, kafe, glavni bar, bar kod bazena, bar na plaži, bar u kazinu, 2 spoljašnja bazena, zatvoreni bazen sa morskom vodom (samo za odrasle), dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, Thalasso & SPA centar, kozmetički salon, dečija animacija, visoke stolice za hranjenje u restoranu, mini klub (od 4-12 god), dečije igralište, dadilja, krevetac na upit,  Wi – Fi u opštim delovima hotela, lobi, lift, soba za prtljag, mogućnost organizovanja izleta, biblioteka i dnevne novine, menjačnica, bašta, suvernirnica, mini market, butik, parking, TV sala, diskoteka, marina, heliodrom, room servis, usluga pranja veša, doktor na poziv , rent a car, iznajmljivanje bicikala, teretana, teniski teren, vodeni sportovi, časovi ronjenja, kurs golfa, konferenciska sala, kazino. Brod do mesta Neos Marmaras ide na svaki sat vremena, kao i vozić po teritoriji odmarališta.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 480 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže: radni sto, kupatilo(tuš/kada), fen, kozmetika u kupatilu, sef, Wi-Fi internet, direktnu telefonski liniju, internet, SAT TV, radio, LCD TV, PAY TV, radio, mini bar, individualnu klimu, namešten balkon.
Deluxe sobe površine oko 32-36 m², su sa pogledom na golf teren ili na marinu/ more, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže 2 standardna ili francuski ležaj i sofu ili krevetac.
Junior suite površine oko 42-44 m², imaju pogled na golf terene ili na marinu/ more, namenjeni za smeštaj 2 do 4 osobe, sastoje se od kombinovane dnevno-spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena i sofom.
Deluxe porodične sobe (family room) površine oko 42-44 m², su sa pogledom na golf teren ili na marinu/ more, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe odvojene klizećim vratima sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i 2 sofe.
Executive suite površine oko 56-65 m², imaju pogled na golf terene ili na marinu/more, namenjeni za smeštaj 2 do 4 osobe, imaju odvojenu spavaću sobu, prostrani dnevni boravak I opremljenu terasu. Soba sadrži francuski ili dva odvojena ležaja sa sofa krevetima.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, doručak se služi po principu švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansion, pun pansion ili all inclusive.

Kontakt:  
http://www.portocarras.com/our-hotels/porto-carras-meliton-5.html

Napomena:
Arhitekturom podseća na brod, a unutar svog kompleksa nudi restorane mediteranske i internacionalne kuhinje, zabavu, opuštanje u bogat Wellness&Spa centar, prelepu plažu dugu 9km, najveću privatnu marinu u Severnoj Grckoj koja svake godine dobija plavu zastavu za kristalno čisto more. Gosti hotela Meliton mogu koristiti sve usluge kompleksa.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.