Pigale Beach Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Udaljen je 70 km od izmirskog aerdroma, 120 km od aerodroma u Bodrumu i 3.5 km od Kušadasija. Otvoren je još 1985. godine a poslednji put renoviran 2017. Zauzima površinu od 20.000 m2.

Plaža
Gradska peščano-šljunkovita plaža je udaljena 250 m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Peškire za plažu i bar na plaži nema.

Sobe
Hotelsku celinu čine četiri zgrade u kojima su raspoređene 93 standardne (max 3 osobe, 18-20 m2) i 23 porodične sobe (4-5 osoba, 26-36 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, telefon, fen za sušenja kose, mini-bar (plaća se), TV i balkon. Sefovi su na recepciji i plaćaju se.

Hotelski sadržaj
Restoran, bar, otvoreni bazen, vodeni tobogan, besplatan WiFi u zajedničkim delovima hotela, pikado, stoni tenis, teniski teren, košarka, akvabik, dečiji bazen, mini klub (4-12 godina). Plaća se: motorni sportovi na vodi, pranje i peglanje veša, lekar.

Način služenja obroka
Švedski sto.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.