Pantokrator Hotel

Barbati, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija:
Nalazi se u malom živopisnom mestu Barbati na uzvišenju sa koga se pruža zaista impresivan pogled na zaliv, planine i grad Krf u daljini. Od glavnog grada Krfa je udaljen 16 km (saobraća linija gradskog prevoza) i isto toliko i od aerodroma.

Plaža:
Šljunkovita plaža, koja je nagrađena plavom zastavicom i ujedno je jedna od najlepših na ostrvu, je na 300 metara udaljenosti, silazi se putem i stepenicama.

Hotelski sadržaji:
Uređen je u kombinaciji modernog i tradicionalnog grčkog stila, ima spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje i besplatnim ležaljkama i suncobranima oko bazena. Gostima su takođe na raspolaganju dečiji bazen, restoran, bar, snack bar, teretana, stoni tenis, bilijar, ostava za odlaganje prtljaga, rent-a-car.

Sobe:  
U svom sastavu ima standard (14m2), superior (18m2) i prodične (23m2) sobe . Sve sobe opremljene su kupatilom, TV-om, mini frižiderom, klima uređajem, besplatnim Wi-Fi, telefonom, sefom i balkonom. Superior sobe imaju pogled na more.

Usluga: 
Polupansion (doručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje). 

Kontakt: 

www.pantokratorhotel.com
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.