Monte Casa Hotel

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Primorsko mesto koje datira još iz rimskog doba odlikuje se blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Jedno vreme nosio je naziv Castel Lastva po tvrđavi Castio. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Svi oni koji su otkrili draži porodičnog letovanja, prostranstvo plaža i mir koji Petrovac nudi svojim gostima, vraćali su se ponovo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u Crnoj Gori na samoj obali Jadranskog mora u jedinstvenom po svojoj lepoti, tihom i prijatnom mestu - Petrovac.

Hotelski sadržaj:
Restoran se nalazi na 2.spratu hotela sa oko 150 mesta. Restoran ima izlaz na predivnu terasu, gde možete probati mnogobrojna primamljiva jela evropske, ruske i crnogoske kuhinje. U hotelu se nalaze i 2 bara, gde ćete bez sumnje osetiti atmosferu neuobičajenog komfora i prvoklasnog servisa i gde možete obradovati sebe bilo kojim pićem po Vašem ukusu. Hotel raspolaže otvorenim bazenom gde je za goste hotela korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira besplatno. U Hotelu je dostupan besplatan bežični internet, kako u sobama, tako i u javnim prostorijama.
Hotel ima jedinstven Spa & Wellness Centar, koji gostima nudi raznovrsne tretmane, namenjene relaksaciji, pružanju medicinskih konsultacija, a takođe i svih sredstava i metoda koje služe održavanju Vaše lepote i zdravlja. Spa zona uključuje mogućnosti korišćenja tretmanskih soba, solarijuma, tradicionalnih i istočnih masaža, posetu "Spa oaze" i njenih posebnih delova finske i turske saune, aroma saune, tepidarijuma, jakuzzi-ja i tuševa zadovoljstva. U Wellness zoni se nalazi: finska i turska sauna, zatvoreni bazen, fitnes centar opremljen Tahno Gym opremom, salon lepote i Cosmetic shop. Predviđeni izbor postojećih Spa tretmana obezbediće Vam ne samo veliko zadovoljstvo, već će Vam pokazati i brz rezultat posle njihove primene.
Hotel poseduje i parking za goste hotela (uz doplatu).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 63 komforne sobe, koje razlikuju nijanse visoko istančanog stila. Hotel poseduje pet različitih vrsta soba: Standardne, Studio, Family, sobe za osobe sa posebnim potrebama i sobe kategorije Lux. 70% soba ima pogled na more. Sve sobe su opremljene: klima uređajem, sefom, telefonom, mini-barom, fenom, televizorom (LCD). Svaka soba ima terasu ili balkon, kupatilo sa tuš kabinom i kadom, a radi prijatnosti i udobnosti gostima su na raspolaganju papuče i bade mantil. Predviđeno je svakodnevno raspremanje soba i večernji servis.

Usluga:
Usluga na bazi noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto). Mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion.

Kontakt:
www.montecasa.com

Napomena:
Monte Casa je hotel namenjen gostu koji traži visoko kvalitetan odmor u komfornom i raskošnom mestu, gde će mu biti pružen visok nivo usluge.
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama