Mitsis Galini Wellness & Spa

Kamena Vourla, Grčka

Opis destinacije

Na istočnoj obali centralne Grčke nalaze se termalni izvori i odmaralište Kamena Vourla, jedno od najotmeniih letovališta i banja. Ima izrazito toplo more zbog izviranja podzemnih voda, čiste plaže, restorane, kafiće. Mesto je održavanja brojnih festivala i revija. Grad je smešten na ivici šumovitog predela, koji se završava prelepom plažom. U blizini se nalazi lokalitet Termopili.Kamena Vourla se nalazi odmah uz autoput E-75 kojim direktno možete stići iz Beograda. Preko puta Kamene Vourle se nalazi vulkansko ostrvo Lihodenisia koje je poznato po svojim plažama sa peskom zlatne boje do koje lako možete doći morskim taksijem ili iznajmiti ceo čamac za koji nije potrebna dozvola.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel se nalazi u mestu Kamena Vourla, preko puta plaže, u mirnom prirodnom okruženju. Izgrađen je u neoklasičnom stilu, nudi elegantan prostor za opuštanje kao i spa centar koji se prostire na 3000m2. Udaljen je oko 160km od aerodroma u Atini.

Plaža:
Hotelska plaža se nalazi preko puta hotela, udaljena je oko 50m, ležaljke i suncobrani su besplatni za korišćenje uz konzumaciju jednog pića.

Hotelski sadržaj:
Hotel svojim gostima nudi sledeće sadržaje: recepcija 24h, 3 bara, 3 restorana, TV salon, teretana, WiFi interet dostupan u sobama, na plaži i u lobiju (bez doplate), spoljašnji bazen sa đakuzijem, spoljašnji bazen sa termalnom vodom, ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno, dečji bazen, igralište, mini disko, dnevna i večernja animacija, Wellness &Spa centar (bazen sa morskom vodom, bazen sa termalnom vodom i đakuzijem, sauna, solarijum, hamam, masaže, tretmani lepote, frizer, pedikir, manikir) teniski teren, teniska oprema i časovi tenisa (uz doplatu), odbojka na plaži, usluge menjanja novca, doktor na poziv (uz doplatu), parking(besplatno), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), 3 kongresne sale i 2 VIP salona.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa nekoliko tipova soba, a sve sobe su opremljene sledećim sadržajima: mini bar, klima uređaj, kupatilo sa kadom, fen za kosu, bade mantil i papuče, telefon, balkon ili terasu, sat TV, neke sobe imaju i sef. Postoje standardne sobe, mezonete, porodične sobe, superior sobe, executive suite i predsednički apartman.

Standardne sobe mogu biti sa pogledom na more ili na baštu, a na podu može biti ili tepih ili mermer. Sve standardne sobe imaju kupatilo, fen, bade mantil i papuče, telefon, telefon u kupatilu, satelitski TV, balkon ili terasu, klima uređaj i mini bar. Odredjene sobe imaju i sef u sobi.
Superior sobe prostrane su oko 40m2 i imaju bračni krevet i luksuzno kupatilo sa toaletnim priborom i kadom.

Maisonette su elegantne sobe na 2 nivoa sa pogledom na uređene bašte hotela. Kombinujući udobnost i opuštanje, mezonet sobe nude glavnu spavaću sobu sa bračnim krevetom na gornjem spratu i dnevnu sobu sa dva kauča na razvlačenje koji se mogu pretvoriti u drugu spavaću sobu u prizemlju. Unutrašnje drveno stepenište povezuje dva sprata.
 
Usluga:
Pun pansion, obroci se služe po principu švedskog stola. Postoji mogućnost doplate za all inclusive (25 eur za odrasle i 12,5 eur za decu od 2 do 13 godina)

Kontakt: 
www.mitsishotels.com/en/hotels/galini-resort
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.