Miramare Hotel

, Evia

Opis destinacije

Evija je poprilično veliko ostrvo, drugo po velični među brojnima koja su ukras Sredozemlja i turistički dragulji Grčke. Kupiće vas, već na prvom koraku, lepotom dugačkih plaža u čijem su zaleđu borove šume koje s mirisima mora celom okruženju daruju onu dobro znanu aromu Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na oko 4 kilometra od obalskog mesta Eretria na ostrvu Evia i udaljen je oko 25 kilometara od Halkisa glavnog grada ostrva i isto toliko od velikog mosta koji spaja ostrvo sa kontinentalnim delom Grčke. Hotel je u potpunosti renoviran 2014. godine. Sastoji se od centralne zgrade, 3 male Annex zgrade i pored centralne zgrade, zgrada Green (izgrađena 2015).

Plaža: Od male i uske peščano-šljunkovite plaže je udaljen oko 130 metara (prolaz ispod puta). Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, restoran, a la carte restoran, bar, bar kod bazena, bazen, dečiji bazen, dečiji bazen sa toboganima, ležaljke i suncobrani kod bazena, parking, WI FI internet (besplatno), dečija igraonica, TV sala, teretana, košarka, fudbal, konferencijska sala, sala za sastanke (uz doplatu).

Sobe: Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade, bungalova i nove zgrade-"green building" (izgradjena 2015.). Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, mali frižider, SAT TV, sef, klima uređaj, krevetac (na upit, bez doplate) i balkon ili terasu.

Standard sobe u annex zgradi površine oko 23 m², smeštene su u jednoj od tri dodatne zgrade sa pogledom na Evia zaliv, namenjen za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i sofa ležaj.

Deluxe sobe u glavnoj zgradi površine oko 23 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, nalaze se u centralnoj zgradi. Sadrže francuski  lezaj  ili 2 odvojena kreveta i dodatni ležaj za treću osobu (standardni ili na rasklapanje).

Usluga: Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt: www.miramare-eretria.gr

Napomena: Hotel Miramare je odličan izbor za odmor.
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama