Minos Beach Art Hotel

Agios Nikolaos, Krit

Opis destinacije

Krit je prestižna turistička destinacija, ostrvo koje se ponosi leptom Herakliona, magijom Hanje, renesansonom pričom Retimna, mirom zaliva Mirabelo gde je svoje mesto pronašao čarobni Agios Nikolaos. Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Zbog izuzetno duge letnje sezone i veoma pogodne klime, kupališna sezona traje do kraja Oktobra meseca. Ovo ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine, zanimljivih ljudi i odlične kuhinje predstavlja fascinantan spoj, te ne čudi činjenica da mu se vraćaju mnogi koji ga jednom posete. Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanje, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Obale Egeja čekaju na Vas. Ukras Krita jesu njegove atraktivne peščane plaže tirkiznog mora, kao naprimer Elafonisi, Balos, Falasarna, Vai, Vulisma i mnoge druge…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Minos Beach Art Hotel nalazi se na samo 800 metara od grada Agios Nikolaos, 65 km od medunarodnog aerodroma Heraklion - " Nikos Kazantzakis ". Nalazi se u živopisnom i mirnom ambijentu pored mora, okružen bujnim vrtovima. Sastoji se od centralne zgrade i bungalova

Plaža:
Hotel poseduje dve sopstvene pešcane plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri su uracunati u cenu.

Hotelski sadržaj:
Pored recepcije gostima je na raspolaganju i: glavni restoran, a la carte restoran, taverna, glavni bar, snek bar i bar kod bazena (plaća se), TV sala, bazen, juvelirnica, igraonica, biblioteka, menjacnica, parking, doktor, usluga pranja veša, hemijsko cišcenje, dadilja, frizer, Wellness centar “Ananea” (sauna, teretana, masaža, kozmeticki tretmani), teniski tereni, sportovi na vodi, casovi ronjenja.

Sobe:
Hotel ima ukupno 129 soba: Standardna soba sa pogledom na more locirana u glavnoj zgradi, Bungalovi pored mora, Bungalovi pored vode, Superior Bungalov pored vode, Superior bungalovi pored mora. Sve sobe imaju individualni klima uredaj, telefon, besplatan Wi-Fi internet (na terasama bungalova i vila), sef (uz doplatu), SAT TV, mini-bar, fen za sušenje kose, bade mantile i papuce, kupatilo (kada/tuš). Svaka soba ima terasu.
Standardna soba sa pogledom na more u glavnoj zgradi moze da primi dve odrasle osobe.
Bungalov pored mora, (oko 26m2) moze da primi dve odrasle osobe.
Bungalov pored vode, (oko 26m2) moze da primi dve odrasle osobe.
Superior Bungalov pored mora (oko 40m2) - nalazi se pored mora, drugi red od vode. Sastoje se od jedne spavace sobe, garderobe i kupatila, velike terase sa predivnim pogledom na more. Može da primi maksimum 3 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i jedno dete.
Superior Bungalov pored vode (oko 40m2) - nalazi se odmah pored vode, ima direktan pristup moru. Sastoje se od jedne spavace sobe, garderobe i kupatila (kada sa jacuzzijem), velike terase sa panoramskim pogledom na more. Može da primi maksimum 3 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i jedno dete.

Usluga:
Usluga je na bazi polupansiona (dorucak i vecera) ili na bazi nocenja sa doruckom.

Kontakt:
www.bluegr.com
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.