Milano

Milano, Italija

već od 139€

Opis destinacije

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika. Čuvena gotska katedrala D Uomo di Milano i svetski poznato zdanje opera Milanska skala, samo su deo izuzetno bogatog kulturnog i arhitektonskog nasleđa grada. U svetu je ipak Milano najpoznatiji kao centar mode i dizajna, te je ljubiteljima kupovine i najnovijih trendova omiljena destinacija. Milano ima i veliki broj restorana i noćnih klubova, koji upotpunjuju doživljaj svakom posetiocu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Putovanje Milano - autobusom, 2 noći, Uskrs
5 dana | 2 noći / BUS

TERMIN / SOBA03.05.24.
07.05.24.
Jednokrevetna soba, Standard€199
Dvokrevetna soba, Standard€139
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard€139

Cena uključuje
- Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
- Smeštaj u Milanu, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 ILI 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
- Usluge licenciranog pratioca grupe,
- Obilazak prema programu- Milano,
- Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

Cena ne uključuje
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu(uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3* -4 € po noćenju/po osobi, aza boravak u hotelima sa 4*i 5* - 5 € po noćenju/po osobi
- Fakultativne obilaske:
* Đenova i Seravalle - 35 €/25 € deca
* Seravalle 20 € / deca 15 €
* Jezero Komo 25 € / deca 20 €
* Jezero Lugano 30 €/deca 25 € ( program 3 noći )
* Vožnja brodom po jezeru Komo - 20€ / 15€ deca

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, decaod 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno)

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Realizacija fakultativnih izleta biće uslovljena trenutnom epidemiološkom situacijom i merama koje budu važile u trenutku putovanja. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 NAPOMENA : U VREME PRAZNIKA MOGUCE JE ODSTUPANJE U VREMENU POLASKA IZ BEOGRADA I POVRATKA SA DESTINACIJE ZBOG GUZVI NA GRANICAMA
Best Western Hotel Goldenmile 4* Trezzano sul Naviglio https://www.hotelgoldenmile.it/
Hotel se nalazi u delu grada Trezzano sul Naviglio. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

NH MILANO FIERA 4* https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-milano-fiera?utm_campaign=local-gmb&utm_medium=organic_search&utm_source=google_gmb
Nalazi se u delu grada Rho. Metro stanica Rho Fiera je 10-tak min udaljena od hotela, odakle se za 20-tak min stize do centra .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

UNAHOTELS EXPO FIERA MILANO 4* https://www.gruppouna.it/unahotels/unahotels-expo-fiera-milano
Hotel se nalazi u delu grada Pero. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

B&B Hotel Milano Ornato 3* https://www.hotel-bb.com/en/hotel/milano-ornato
Hotel se nalazi u delu grada Bicocca. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Ih Hotels Milano Eur 4* - Trezzano sul Naviglio https://ih-hotels.com/en/our-hotels/milan/ih-hotels-milano-eur.html 
Hotel se nalazi u delu grada Trezzano sul Naviglio. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Belstay Milano Assago 4* https://www.belstayhotels.it/milanoassago 
Hotel se nalazi u delu grada Assago. Do metro stanice Assago Milanofiori Forum gostima je na raspolaganju hotelski satl bus koji saobraća na pola sata (besplatno u periodu 7.30 h -10.30 h i 17.30 h-20.30 h , u ostalim terminima uz doplatu 5 eur po osobi). Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš ili kadu/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Grand Barone di Sassj 4* https://www.caltahotel.it/grand-hotel-barone-di-sassj/
Hotel se nalazi u delu grada Sesto San Giovanni, na oko 10 km od centra grada sa kojim je povezan gradskim prevozom. Metro stanica Sesto Rondo se nalazi na oko 300 m od hotela. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel BEST WESTERN PLUS MONZA E BRIANZA PALACE 4* www.monzaebrianzapalace.it -do popune mesta
Hotel se nalazi u delu grada Cinisello Balsamo, na oko 12km od centra grada. Povezan je gradskim prevozom do grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, teretanu, saunu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima ureĎaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Sporting 4* https://www.hotelsportingcologno.com/en/services/
Hotel se nalazi u delu delu Cologno Monzese. Povezan je gradskim prevozom do centra grada, oko 15 minuta hoda od Cologno Centro metro stanice. Hotel poseduje recepciju, restoran, parking, teretanu i Wi-Fi, kao i uz doplatu uslugu pranja i peglanja veša i louge bar. Svaka soba im kupatilo (tuš/kada/WC/fen za kosu),TV, klima uređaj, minibar, sef i Wi-Fi. Doručak – kontinentalni švedski sto

Hotel Studio 4* https://www.hotelstudiosmilan.com/it/home
Hotel se nalazi u delu Cologno Monzese. Povezan je gradskim prevozom do centra grada, oko 10 minuta hoda od Cologno Sud metro stanice. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, garažu, teretanu, salu za sastanke i perionicu veša. Svaka soba im kupatilo(tuš/kada/WC/fen za kosu),TV, klima uređaj, minibar, sef i Wi-Fi. Doručak – kontinentalni švedski sto.

B&B HOTEL MILANO SESTO 3*, www.hotel-bb.com/it/hotel/milano-sesto-marelli  
Hotel se nalazi u oblasti Sesto San Đovani, na 400 metara od stanice metroa Sesto Mareli, odakle saobraćaju linije do centra Milana (stize se za 20-tak min). Ovaj moderan hotel poseduje recepciju, restoran i bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i besplatan Wi-Fi Doručak - kontinentalni švedski sto.

HOTEL DUCA DI MANTOVA 4*, https://www.ducadimantova.com/en/
Hotel Duca Di Mantova nudi moderno uređene sobe sa LCD TV-om i besplatnim bežičnim internetom. Objekat se nalazi u mestu Sesto San Đovani, u blizini izlaza sa autoputeva A25 i A4. Grand Hotel Duca di Mantova se nalazi na poslednjem spratu velikog tržnog centra Centro Commerciale Vulcano, sa preko 160 prodavnica i restorana, koji rade do kasno uveče. Sobe su klimatizovane i imaju mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i sef za laptop. U restoranu hotela Grand se služe jela italijanske kuhinje. Restoran ima i prostor za pušače, a od bara je odvojen staklenim zidom.

St.John 4* www.ih-hotels.com/en/our-hotels/ih-hotels-milano-st-john.html
Lokacija: Hotel se nalazi na 500 m od metro stanice Sesto Marelli kojom je povezan sa samim centrom Milana (Milanska katedrala, Trg Duomo). Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, besplatnim WiFi-om, parkingom, liftom. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom, klimom, SKY TV-om, Wi - Fi internet konekcijom. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto).

Hotel Rex 3* https://www.hotelrexmilano.it/it nalazi se na odličnoj lokaciji u mirnom delu Milana, na 10 min od metro stanice Corvetto. Hotel poseduje recepciju, restoran . Svaka soba im kupatilo (tuš/kada/WC/fen za kosu),TV, klima uređaj, minibar, sef . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel B&B Milano-Monza 3* https://www.hotel-bb.com/it/hotel/milano-monza se nalazi na 3 minuta vožnje od centra Monce i na 10 minuta vožnje od autoputa A4 i nudi besplatan ViFi i besplatan parking. U sobama B&B Hotela Milano-Monza naći ćete prostrane sobe u modernom stilu, klimatizovane, radni sto i satelitsku televiziju od 40 inča sa besplatnim Ski kanalima. Hotel je udaljen 5 minuta vožnje od staze Formule 1 u Monci i 3 km od železničke stanice, sa linijama do Milana.
DAN 1.- BEOGRAD
Predviđeno vreme polaska autobusom u 15:00 iz Beograda sa parkinga Muzeja 25 maj-Kuća cveća.Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

DAN 2. - MILANO
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala...Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

DAN 3. - MILANO - ĐENOVA - OUTLET SERRAVALLE – MILANO
Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove, glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a.Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca,Trg Vittoria, park Verdi, kuća Kristofera Kolumba... slobodno vreme.U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara -outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu.Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

DAN 4. - MILANO - JEZERO KOMO - MILANO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo.Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru.Slobodno vreme do povratka u Milano. Dolazak u Milano u kasnim poslepodnevnim satima i povratak za Srbiju.Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnostI.U ranim popodnevnim časovima povratak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

DAN 5. - BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima i iskrcavanje na mesto polaska. (Kraj usluga).
Plaćanje aranžmana je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po sredjem kursu NBS na dan uplate. 

- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.
- uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

TLL

Organizator putovanja je turistička agencija Travelland, broj licence OTP 123/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Travelland. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.