Limak Limra Hotel and Resort

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Kiriş na svojoj plaži, oko 8km od centra Kemera, oko 60km od centra Antalije i oko 70km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel ima 815 smeštajnih jedinica, od toga je 255 soba u glavnoj zgradi (218 standard soba i 37 jacuzzi studija), 343 sobe u aneksu Arycanda (336 standard soba i 7 junior apartmana), 87 u aneksu Fame Garden (35 standard soba i 52 family apartmana)  i 130 standard soba u aneksu Limra Park (preko ulice).

Aneks Limra Park (preko ulice) poseduje svoju recepciju i otvoreni bazen, a gosti aneksa koriste sve ostale usluge u Limak Limra hotelu.

Hotel ima glavni restoran “Phaselis”, 5 à la carte restorana (turski, italijanski, grill, kineski, riblji), 3 snack restorana (Lykia, Galata, Beach), 6 barova i diskoteku.

Od sadržaja za decu tu je mini club (od 4-12 godina), junior club (za decu preko 12 godina), dečiji bazen i aqua park sa 6 tobogana.

Plaća se: čuvanje dece. 

Plaža
Hotel ima svoju šljunkovitu plažu sa kejom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Standard sobe poseduju balkon ili terasu, centralnu klimu (u zavisnosti od vremenskih prilika), sef, mini bar (svakodnevno se dopunjava), SAT TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon u sobi i kupatilu, kupatilo, fen.
Sobe mogu imati pogled na baštu, bazen, delimičan i direktan pogled na more. 

Standard park sobe nalaze se preko puta ulice u odnosu na glavnu zgradu hotela. 

Family sobe čine dve odvojene sobe. Svaka porodična soba poseduje balkon, centralnu klimu (u zavisnosti od vremenskih prilika), sef, mini bar (svakodnevno se dopunjava), SAT TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa tuš kabinom, fen.

Od 2022. godine  hotel je pet friendly -dodatno se plaća smeštaj za psa. Za više informacija kontaktirajte agenciju.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera i ponoćna čorba (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna i određena strana alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, pice i paste, čaj, kafa i kolači, sladoled (u određeno doba dana), à la carte restorani “Sandal” (riblji) i “Kazan” (turski) uz obaveznu prethodnu rezervaciju.

Plaća se: ostali à la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, sladoled (osim u vreme naznačeno u konceptu) i ostalo van koncepta. 

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Ostali sadržaji
Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, market, tržni centar, parking, sale za sastanke.

Sport i zabava
Aqua park sa 6 tobogana (3 mala i 3 velika), 4 otvorena bazena, zatvoreni bazen, fitness centar, 2 teniska terena, odbojka na plaži, košarka, skvoš, dnevna i večernja animacija, amfiteatar, diskoteka, Wi-Fi internet.

Plaća se: oprema za tenis i skvoš, 5 terena za fudbal raznih veličina i namena, bilijar, internet café, igraonica i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, jacuzzi na otvorenom.

Plaća se: tretmani nege lica i tela, masaže i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.