Labranda Royal Makadi

Makadi Bay , Egipat

Opis destinacije

Makadi Bay (Makadi Bej) – Turističko naselje Makadi nalazi se oko 35 km južno od Hurgade u istoimenom zalivu. Naselje je okruženo peščanom plažom dugom 4 kilometra. U mestu se nalaze luksuzni hoteli, svaki u jedinstvenom stilu, sa komforno opremljenim kompleksima, uređenim vrtovima i brojnim ukrasima. Privlači veliki broj turista ali i one koji ovde dolaze zbog ronjenja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Makadi Bay, oko 35km od centra Hurgade i oko 30km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1997. godine, čine ga dve glavne dvospratne zgrade i 10 bungalova, u ponudi ima ukupno 505 smeštajnih jedinica. Preporučuje se svim ljubiteljima podvodnog sveta, a zbog svog bogatog sadržaja predstavlja dobar izbor za porodice sa decom.

Za decu tu su mini klub, igralište, dečiji bazen.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži, jedan manji deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom.
Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj
Hotel u svojoj ponudi ima 505 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler, Wi-Fi internet, balkon/terasu. Sobe imaju bočni pogled more, pogled na baštu ili bazen, bungalovi imaju direktan pogled na more. Standardna soba je veličine oko 24m2. Porodične sobe su veličine oko 30m2 i imaju jedan francuski i jedan singl ležaj. Bungalovi su veličine oko 32m2 i smeštaju samo dve odrasle osobe, nalaze se kod plaže i imaju pogled na more.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su još i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog i restorana na plaži, hotel u ponudi ima i nekoliko a la carte restorana – Il Rondo (italijanska kuhinja), Taverna Paros (grčka kuhinja), Pequena Habana (kubanska kuhinja), Yum Asian Kitchen & Bar (azihska kuhinja) i Rock & Roll Burger House. U ponudi je i nekoliko barova – Golden Sun Bar, Tropicana Pool Bar, Terrace Bar, Rock Pool Bar.

Plaća se: a la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, nargila, Coco Bar.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Parking, limuzina, prevoz do grada, usluga pranja i peglanja veša, salon lepote, frizerski salon, prodavnice (nakit, odeća, suveniri), doktor, 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima tri bazena (jedan se greje u toku zimske sezone), jedan dečiji bazen, stoni tenis, bilijar, animacije, fitnes, odbojku na plaži, boćanje, dva teniska terena.

Plaća se: sportovi na vodi, jahanje konja.

Spa & wellness
Sauna, teretana, bazen za relaksaciju.

Plaća se: parno kupatilo, masaže, turski hamam, sobe za tretmane.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.