Jaz Makadi Oasis Resort

Makadi Bay, Egipat

Opis destinacije

Makadi Bay, okružen peščanom plažom dugom oko 4 kilometara, nalazi se na oko 35 kilometara južno od Hurgade. Brojni luksuzni hoteli jedinstvenog stila, sa komforno opremljenim kompleksima, predivno uređenim vrtovima i ukrasima prirode privlače veliki broj turista svake godine. Makadi Bay zaliv je svakako savršeno mesto za opušten odmor u kvalitetnim hotelima, ali je takođe veoma interesantan i ljubiteljima ronjenja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u zalivu Makadi Bay, oko 30km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 521 smeštajnu jedinicu. Nalazi se u srcu Madinat Makadija – Souk Makadi, nedaleko od brojnih prodavnica, restorana i kafića. Gosti mogu uz doplatu da koriste aqua park Makadi Water World kao i golf terene. 

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, dečiji klub.

Plaža
Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more od koje je udaljen oko 250m. Do plaže redovno vozi mini bus. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 521 smeštajnu jedinicu i sve imaju – balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, Wi-Fi internet, fen za kosu.

Plaća se: mini bar, room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran El Hambara i tri bara – El Shamousa Pool Bar, Lobby Bar i Beach Bar. 

Plaća se: dine-around (uz obaveznu prethodnu rezevaciju), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima tri bazena, aerobik, boćanje, odbojku na plaži, bilijar, fudbal, stoni tenis, teren za tenis, streličarstvo, animaciju, Wi-Fi internet. 

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena. 

Spa & wellness
Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.