Hotel Termag

Jahorina, BiH

Opis destinacije

Jahorina (Bosna i Hercegovina) pripada dinarskom planinskom sistemu, ima nekoliko vrhova od kojih je najviši Ogorjelica sa 1916 mnv. Zimovanje i skijanje na planini Jahorina preporučujemo zato što imate na raspolaganju preko 20 km uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih sa dva moderna šestoseda, tri dvoseda, četiri ski lifta te baby liftom, ukupnog kapaciteta preko 13.000 skijaša na sat, savremene ski-škole kao i ski-rental. Zimovanje na Jahorini preporučujemo jer kvalitet i izbor staza zadovoljava kako početnike tako i ljubitelje najtežih staza za skijanje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Termag Hotel Jahorina je moderan hotel sa 4 zvjezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine. Zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je originalno dizajniran i izrađen od punog drveta.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, kamin sala, koliba, room servis, animacija za decu, Wi-Fi dostupan u celom hotelu, kuglana, bilijar, podzemna garaža, skijašnica, ski škola, prodavnica ski opreme, prodavnica ručno-rađenih originalnih suvenira, specijalne usluge na zahtjev gosta.

Sobe i apartmani:
svaka soba ima telefon, internet konekciju, SAT TV, sef, mini bar. Hotel je klimatizovan. Economic sobe: površina preko 22 m2 su standardne dvokrevetne sobe za dve osobe, sa pogledom na planinu ili sa bočnim pogledom, sa bračnim ili dva odvojena ležaja. Lux sobe: površina i do 38 m2 , pored standardnog bračnog ležaja ili dva odvojena ležaja imaju i opciju dodatnog trećeg pomoćnog ležaja. Basic apartman: površine od 45 m2 , u osnovi dvokrevetni apartman sa francuskim ležajem, sa mogućnošću dodatnog ležaja za treću i četvrtu osobu, po potrebi, odgovara porodičnom boravku.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Napomena: doručak i večera na principu samoposluživanja se služi samo ukoliko u hotelu istovremeno boravi minimum 20 odraslih osoba i više. U slučaju manjeg broja gostiju, doručak i večera se služe po principu menija (klasičan način usluživanja).  

Napomena
Cene su izražene u evrima dnevno po osobi za sobe odnosno po apartmanu za aparmane (minimum boravak 7 noćenja, dok je u periodu Nove godine od 28.01.2021 do 03.01.2022. god. minimum 5 noćenja gde avansna uplata u iznosu od 100% je obavezna); za manji broj noćenja na upit!

U CENU JE UKLJUČENO:
· Smeštaj u dvokrevetnim sobama sa uslugom polupansiona (doručak i večera, samoposluživanje, izbor više jela) i parking mesto ispred hotela;
· Smeštaj u apartmanima sa uslugom polupansiona (doručak i večera, samoposluživanje, izbor više jela), zatim, korišćenje wellness i SPA centra (bazen, sauna, parno kupatilo) i parking mesto u podzemnoj garaži.
Napomena: u slučaju manjeg broja gostiju (minimum je 15 odraslih i više osoba), doručak i večera se služe po principu menija (klasičan način usluživanja);
· Wi-Fi internet. 

U CENU NIJE UKLJUČENO:
· Obavezna doplata za boravišnu taksu i osiguranje 1,08 evra po osobi dnevno, deca 0-12,99 god. ne plaćaju taksu, plaća se na recepciji hotela.
· Obavezna doplata za Novogodišnju svečanu večeru na bazi samoposluživanja je 100 evra odrasli, dok za decu od 6 do 11.99 god.svečana večera iznosi 50 evra, plaća se prilikom rezervacije.

OPCIONE DOPLATE:
· Korišćenje Wellness centra za goste u sobama za odrasle i decu 6-12 god. (bazen, sauna i parno kupatilo) doplata na licu mesta.
· Doplata parking mesta u podzemnoj garaži: 21 evra po danu po vozilu; rezervacije se ne primaju unapred nego isključivo na osnovu raspoloživosti u trenutku dolaska.

POPUSTI:
popust za pomoćni krevet za odrasle osobe u lux sobi iznosi 20%, popust za pomoćni krevet za decu 6-12 godina u pratnji dve odrasle osobe u lux sobi iznosi 50%; deca 0-5 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju besplatan smeštaj i zavisno od uzrasta dobijaju pomoćni krevet ili krevetac.

VAŽNO: 
hotel ne uzima u obzir loše vremenske prilike kao valjan razlog za prevremeni odlazak.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.