Hotel Lagomandra Hotel & Spa

Neos Marmaras, Sitonija

Opis destinacije

Neos Marmaras je najveće mesto i centar svih dešavanja na poluostrvu Sitonija, udaljeno 118 kilometara od Soluna, a 20 km od letovališta Nikiti. Naselje se nalazi na zapadnoj obali Sitonije, okrenuto ka poluostrvu Kasandra. Amfiteatralno izgrađen, Neos Marmaras je poznat po predivnoj vegetaciji koja ga okružuje i kristalno čistom Egejskom moru. Iznenadiće Vas brdovitim ulicama, ali ćete se i na to vrlo brzo navići i uživati u njegovim čarima. Ovde je na jedinstven način spojeno more sa planinom i brdima, divlja zabava i romantične šetnje, grčka nacionalna sa stranom kuhinjom. Neos Marmaras predstavlja pravi dijamant zaliva Toroneos. Ovo naselje Vam može pružiti dobar noćni provod, dok ćete dane provesti u centru gradu sa velikim brojem prodavnica, barova, picerija, taverni i restorana, zabavnih centara i kafića. Pijačni dan je četvrtak, pa ćete tada moći da kupite najsvežije namirnice ako odlučite da na odmoru sami pripremate hranu, kao i prirodni med, domaće masline, sir i predobro vino sa Sitonije. Posetioci Neos Marmarasa imaju izbor praktično između tri plaže, od kojih se ni jedna ne nalazi u samom gradskom jezgru, sve sa jedinstvenim pogledom na nenaseljeno ostrvce Kelifos koje se nalazi preko puta Neos Marmarasa. Ovo ostrvce nazivaju još i ostrvo kornjača, jer iz daljine po obliku podseća na istoimenu životinju. Glavna gradska plaža nalazi se van samog naselja, na jugu, u produžetku je plaža hotelskog kompleksa Porto Karas, dok je Paradiso sa severne strane i to je plaža istoimenog malog naselja koje je gotovo spojeno sa Neos Marmarasom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Lagomandra se nalazi oko 200 m od peščano-šljunkovite plaže sa kojom je povezan paserolom preko glavnog puta, 6 km od Neos Marmarasa, na zapadnoj obali poluostrva Sitonija, oko 110 km od Soluna.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, dva restorana, taverna, snek bar, TV sala, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, bazen, dečiji bazen, bar kraj bazena, stoni tenis, bar na plaži, sauna, masaža, đakuzi, salon lepote, igralište za decu, mini market, parking.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini frižider, kupatilo, fen, balkon/terasa. Deluxe sobe su renovirane 2014. godine. Junior suite je kombinovana dnevno-spavaća soba, pogodna za porodice sa decom. Mezonet se sastoji od kombinovane dnevne i spavaće sobe na dva nivoa povezane stepenicama, može da ugosti 2-5 osoba.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera, bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića (samoposluživanje, izbor više jela) prema hotelskim pravilima.

Napomena:
 - u periodu od 15.06. do 15.09.2018. minimalni boravak u hotelu je 7 noćenja. 

http://www.lagomandra.gr
-Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.