Hotel Helena Sands

Sunčev Breg, Bugarska

Opis destinacije

Sunčev breg je najveće letovalište na bugarskom primorju. Najveće, najdinamičnije, napoznatije i najpopularnije, nalazi se u na jugoistoku Bugarske u zalivu između Nesebara i Sveti Vlas, nekih 30-ak kilometara od Burgasa. Od granice na Gradini, tj. Kalotini, u zavisnosti od gužve, koja u letnjim danima ume da bude od 30 do 120 minuta, treba vam opuštenom vožnjom oko 6 sati da stignete . Dočekaće vas plaža dugačka oko 10 km koja je na nekim mestima široka i do 100 m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Helena Sands je deo kompleksa Helena Resorta koji se prostire na 55000m², nalazi se u severnom delu, na oko 2km od centra Sunčevog Brega, na oko 50m od plaže. Luksuzni hotel je okružen uredjenim vrtovima, odlikuje se jedinstvenom arhitekturom i luksuznim enterijerom, širokom ponudom usluga, sadržaja i zabave, čime predstavlja savršeno je mesto za odmor, zabavu i rekreaciju.

Hotelski sadržaj:
Hotel zajedno sa hotelom Helena Park deli veliki broj sadržaja i poseduju: recepciju, restoran, a la carte restoran, lobby bar, pool bar, snack bar, beach bar, menjačnicu, konferencijsku salu sa pratećom opremom, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta, uz doplatu), garažu (do popune mesta, uz doplatu), wellness centar (sauna, aroma sauna, parno kupatilo, jacuzzi, relax soba, fitnes), salon lepote, medicinsku ambulantu, spoljašnji bazen, dečiji bazen, tobogan, bilijar, stoni tenis, teren za tenis, dečije igralište.

Sobe:
Hotel poseduje 188 kompletno opremljenih soba, suitova i apartmana. Sve sobe, suitovi i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar, klimu, sef, Wi-Fi internet, kuvalo za vodu, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili more.

Usluga:
Usluga je na bazi polupanisona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.helenaresort.com/en/helena-sends/highlights/
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.