Hotel Grecian Park

Protaras, Kipar

Opis destinacije

PROTARAS - nalazi se na istočnoj strani ostrva, prema Famagusti, udaljen 50 km od Larnake i 10 km od Aja Nape. Do skoro nenaseljen predeo pokriven vetrenjačama, postao je živopisno turističko mesto poznato po zalivu Fig Tree i istoimenoj plaži sa plavom zastavicom. Protaras, letovalište idealno za porodice sa decom, karakterišu peščane plaže, mirna i topla voda idealna za kupanje ali i za ronjenje, manji vodeni park i elegantni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Grecian Park je veoma popularan i luksuzan hotel,  nalazi se na uzvišenju, 200 m od peščane plaže Konnos, 1.5 km od čuvenog Nacionalnog parka Cape Greko. Udaljen je 4 km od centra Protarasa, 10 km od Ayia Nape i 63 km od aerodroma u Larnaki.

Sobe: Svaka od 239 moderno opremljenih soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, telefon, wi fi, LCD SAT TV, sef, mini bar, aparat za kafu i čaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju italijanski i japanski a la carte restorani, 4 bara, servis za pranje i sušenje veša, internet centar, menjačnica i frizerski salon.

Sport i zabava: Hotel Grecian Park ima spoljašnji bazen, dečiji bazen, klub za decu, dečije igralište, teniski teren i stoni tenis. U sklopu spa centra je unutrašnji bazen, đakuzi, parno kupatilo, sauna, prostorije za masažu i razne tretmane i teretana. Na plaži su zastupljeni razni sportovi na vodi.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama