Hotel Crystal Palace Luxury Resort

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Crystal Palace Luxury Resort se nalazi na peščanoj plaži, hotel je otvoren 2011. i spada u jedan od najlepših hotela u ovoj regiji. Ima 495 soba raspoređenih u zgrade na četiri sprata.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, tri a la carte restorana (turski, meksički i italijanski od kojih svaki može da se koristi jednom u toku boravka i sa predrezervacijom), devet barova, jedan otvoreni bazen sa tri tobogana, i dva unutrašnja bazena, tursko kupatilo, sauna, đakuzi u unutrašnjem bazenu, parno kupatilo, teniski tereni, kuglana, fitnes centar, spa centar, frizer, bioskop, internet cafe uz rezervaciju, servis za pranje rublja.

Ponuda za najmlađe:
mini klub za decu 4-12 godina, junior klub za decu 13-16 godina, dečiji bazen sa akvaparkom, igralište, dečiji bife.

Sportske aktivnosti:
aerobik, skvoš, odbojka i fudbal na plaži, akvabik, tenis i stoni tenis, bilijar, mini fudbal, boćanje, pikado, streljaštvo, pilates, joga.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
luksuzna uvozna vina, luksuzni uvozni šampanjac, konjak, viski i neka druga uvozna luksuzna pića, sva alkoholna pića koja se poslužuju u terminu 01:00-10:00 h, room service, riblji a la carte restoran, flaširana alkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, internet cafe, masaže, spa centar, frizer, svi sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren i oprema, kuglanje, bilijar, igraonica, stoni fudbal, room service, hemijsko čišćenje, telefon.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri uz karticu i depozit.

Sobe:
klima uređaj, laminat u sobi, TV, besplatan Wi-Fi internet, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
ultimate all inclusive - „sve uključeno“ - doručak, kasni doručak (kontinentalni), ručak, večera, kasna večera po principu samoposluživanja, užine tokom dana, bezalkoholna domaća pića kao i neka strana pića, poseban deo za dijabetičare i decu, gozleme 12:00-16:00 h, snekovi 12:30-15:00 h, kolači i čaj 15:30-16:30 h, kolači i torte u lobi baru 17:00-23:00 h, sladoled u baru 12:30-16:30 h, noćni snek 01:00-07:00 h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

http://www.crystalhotels.com.tr
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.