Hotel CNIC Paleo Art Nouveau

Paleocastrica, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto – samoposluženje)
Lokacija: nalazi se na uzvišenju, 250m od peščano-šljunkovite plaže Paleokastrica (plaža Agia Triada). Do plaže se može doći stepenicama (prelazi se prometna ulica).  Autobuska stanica koja povezuje hotel sa glavnim gradom Krfom, nalazi se odmah ispred hotela, dok se prvi market i kafići mogu naći na 50m od smeštaja. Od grada Krfa hotel je udaljen 20km, a od aerodroma oko 22km.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi sa barom, restoran, bazen za decu i odrasle, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), snek bar pored bazena, Wi-Fi , privatni parking (ograničen broj mesta).
Standardne sobe: kupatilo sa fenom, klima (besplatno), SAT TV, Wi-Fi (uz doplatu), mini  frižider (besplatno), sef (uz doplatu), balkon/terasa.
Napomena: promo sobe nemaju balkon/terasu.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.