Hotel Castellastva

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Petrovac je malo primorsko mesto koje se iz godine u godinu sve više razvija i postaje jedan od najatraktivnijih gradića na crnogorskoj obali. Nekada miran gradić, udaljen 18 km od Budve, Petrovac sa mnogobrojnim hotelima i apartmanima koje ima u ponudi prerasta u veoma popularno mesto za letovanje kako među porodicama sa decom tako i među mladima. Blaga mediteranska klima sa preko 300 sunčanih dana u godini, peščane plaže i mnoštvo uvala privlači veliki boj turista u Petrovac koji se opredeljuju da svoje letovanje provedu baš u ovom primorskom gradiću. Sezona traje od maja do oktobra meseca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Castellastva je okružen zelenilom i udaljen 150 m od centra Petrovca i gradske plaže. Poznata plaža Lučice, udaljena je od hotela 500 m. Hotel Castellastva je 2014. godine potpuno renoviran.

Sobe: Hotel Castellastva u svom sastavu ima ukupno 184 smeštajne jedinice podeljene u dve kategorije. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju standard sobe i apartmani. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, fen, TV, telefon , klima uređaj, sef i frižider

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Castellastva  nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju i aperitiv bar. Od ostalih sadržaja, gostima je na raspolaganju hotelski parking. Parking je ograničenog kapaciteta i naplaćuje se.

Sport i zabava: U sastavu hotela Castellastva nalazi se spoljašnji bazen. Od sadržaja za rekreaciju gostima su na raspolaganju mini teretana na otvorenom i u zatvorenom. Za decu postoji igraonica na otvorenom i u zatvorenom delu hotela.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama