Hotel Calypso

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Calypso je mali, tradicionalan hotel sa 2*. Nalazi se u regiji Kasandra, u mestu Hanioti. Hotel Calypso ima odlicnu lokaciju, udaljen je  150 m  od plaže i 50 m od centra mesta.

Sobe: Hotel Calypso u svom sastavu poseduje  77 smeštajnih jedinica.  U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, standard sobe u suterenu i standard sobe na poslednjem spratu. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Calypso u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se služi doručak,  poseduje i 3 bara – lobby bar, snack bar i bar pored bazena.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, usluge doktora na upit,  TV salu, menjačnicu, kao i mini market u blizini hotela.

Sport i zabava: Hotel Calypso u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima i njihovo korišćenje je besplatno. Takođe u hotelu se često organizuju i tematske večeri.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Sve cene su iskazane po osobi u EUR za izabrani broj noći ili za 7 noći ukoliko je aranžman avionom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama