Hotel Belvedere

Agios Joanis Peristeron, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije i drugo po veličini grčko ostrvo u Jonskom moru. Obuhvata površinu od 579 km2 i izduženo je u pravcu sever-jug u dužini od 64km, a široko je 20 km. Obala je izuzetno razuđena sa brojnim uvalama i izrazitim zalivima, severni deo je najviši sa vrhom Pankrator sa 906 m n/v. Klima je mediteranska, ali sa nešto manje toplim letima, što se najviše primećuje tokom letnjih noći. Zime su blage, ali sa više padavina i većom vlažnošću. Zbog toga Krf ima veoma bujnu vegetaciju pa je poznato i kao smaragdno ili zeleno ostrvo kojim dominiraju četinarske šume, vinogradi i nepregledni maslinjaci. Lepote i čari Krfa opevali su mnogi pesnici i umetnici, prvi među njima bio je Homer koji ga je, u epu Odiseja, opisao kao mesto gde je Odisej našao sklonište na svom putu za Itaku. Naziv „Kerkira“ je dobilo po nimfi Kerkiri koja je bila zatočenica boga mora Posejdona, a iz njihove ljubavi rodio se Feakas, koji je bio praotac Feačana i tako je Krf ostao poznat pod imenom „ostrvo Feačana“. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje turistima širom sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Belvedere, odličan u svojoj kategoriji se nalazi u oblasti Agios Ioanis Peristeron, 3 km južno od mesta Benitses. Hotel Belvedere se nalazi na uzvišenju prekoputa šljunkovite plaže od koje ga deli ulica. Od aerodroma na ostrvu Krf i glavnog grada Krf udaljen je 15 km.

Sobe: Hotel Belvedere ima ukupno 170 soba. U ponudi turisti;ke agencije Odeon World Travel nalaze se comfor i standard sobe. Comfort sobe u hotelu Belvedere su nešto manje ( 18m2) i imaju stariji nameštaj. Standard sobe u hotelu Belvedere su renovirane i imaju površinu od oko 20-22 m2 . Sve imaju kupatilo, fen, SAT TV, klima uređaj, frižider i balkon sa koga se pruža pogle na more ili brdo . Sobe koje primaju dve odrasle osobe  i dvoje dece imaju krevete na sprat.

Hotelski sadržaj: Veliki izbor jela dostupan je u hotelskom restoranu hotela Belvedere  iz kog se pruža pogled na bazen. Na raspolaganju je i bar u lobiju. Gosti se mogu opustiti na bazenu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima i uživati u pićima iz bara pored bazena. Gostima hotela Belvedere dostupan je sef na recepciji, kao i parking. Wi-Fi je dostupan uz doplatu na recepciji.

Sport i zabava: Hotel Belvedere ima bazen sa morskom vodom. Ležaljke na plaži su besplatne za korišćenje gostima hotel Belvedere. Na 3km od hotela Belvedere , u mestu Benitses nalaze se brojni kafei i taverne. Stanica autobusa koji vozi do mesta Benitses i glavnog grada Krf, nalazi  se preko puta hotela. 
1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama