Holiday Village Turkey Sarigerme

Fetije , Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ceo kompleks smešten je u prelepom zelenom okruženju i udaljen je svega 15 km od aerodroma u Dalamanu, u oblasti Sarigerme. Zauzima površinu od 198.000 m². Izgrađen je 2004. godine, a renoviran 2014.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu 400 metara dugu peščano šljunkovitu plažu na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Zamena peškira za plažu takođe je besplatna (uz karticu koja se dobija po dolasku).

Sobe:
Hotel ukupno broji 500 soba i sve imaju kupatilo, fen, klima uređaj, sef (besplatno), telefon, mini bar (besplatno) , SAT TV, Wi-Fi (besplatno), balkon. Sve su sa pogledom na bazen ili na baštu.
Standardne sobe su izuzetno komforne, imaju površinu od 32 m² i namenjene su za max 2+2 ili 3  osobe. Deo za decu u kome se nalazi sofa za spavanje odvojen je kliznim vratima. U drugom delu nalazi se francuski ležaj za roditelje.
Suite ima površinu od 38 m² i namenjen je za max 2+2 ili 3 osobe.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, azijski, italijanski – jednom tokom boravka besplatno), Green&Grill restoran (uz doplatu), 4 bara, nekoliko spoljašnjih bazena za decu i odrasle (uključujući i relax bazen, kao i bazen sa džakuzijem), dva unutrašnja bazena koji se greju, 5 tobogana (2 za odrasle i 3 za decu), tursko kupatilo, sauna, fitness centar, parking, animacioni programi, dečiji mini klub (4-12 godina), igralište za decu.
Usluge uz doplatu: sportovi na vodi, usluge frizera, usluge lekara, masaže i tretmani u spa centru, mini golf, iznamljivanje teniske opreme i osvetljenje teniskog terena, pića u diskoteci.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

www.tthotels.com/hotel/holiday-village-turkey

Napomena:
Hotel sa odličnim ocenama na svim portalima. Napravljen po principu Holiday Village i nudi mnoštvo aktivnosti za sadržajan porodični odmor u predivnom prirodnom ambijentu.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama