Fontana Hotel and Gastronomy

Budva, Crna Gora

Opis destinacije

Budva, koju nazivaju kraljicom Mediterana, jedno je od najstarijih naselja na Jadranu i za letovanje u ovom gradu se opredeljuju turisti iz čitave Evrope i regiona. Istorija Budve duga je preko 2000 godina. Mnoge kulture koje su prolazile ovim područjem ostavile su traga u ovom gradu, a oni su posebno vidljivi u starom gradu u Budvi koji obiluje razlnolikim turističkim ponudama. Budvanska Rivijera, koju čini područje oko grada i duž obale sa mnogobrojnim hotelima i apartmanima u ponudi, poznata je i kao centar crnogorskog turizma, a sam grad Budva smatra se metropolom crnogorskog turizma. Budva ima mediteransku klimu sa blagim kišovitim zimama i dugim toplim letima. U priobalju zaklonjenom visokim gorskim zaleđem, klima je još blaža.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Fontana Hotel & Gastronomy je smešten u centru Budve, u neposrednoj blizini Slovenske plaže. Stari grad Budva se nalazi na oko 150 m od hotela.

Sobe: Fontana Hotel & Gastronomy u svom sastavu ima ukupno 32 smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su deluxe i sobe tipa suite sa pogledom na grad ili na more. Sve smeštajne jedinice su komforne i moderno opremljene. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, klima uređaj, mini bar i terasu

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Fontana Hotel & Gastronomy nalazi se restoran sa predivnom terasom u kome se služe pansionski obroci. U sastavu hotela je takođe i nekoliko barova. U wine ili lobby baru gosti mogu da uživaju u konzumaciji osvežavajućih napitaka i laganih obroka.

Sport i zabava: Stari grad Budva udaljen je samo 100 metara od hotela Fontana Hotel & Gastronomy. Predstavlja spoj kulturno-istorijske tradicije stare više hiljada godina i dobrog provoda po kome je Budva poznata. Takođe, gradska marina je u neposrednoj blizini hotela, kao i brojni restorani i ostali centri zabave. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama