Crystal Flora Beach Resort

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Kemeru, Beldibi na svojoj plaži, oko 10km od centra Kemera, oko 25km od centra Antalije i oko 35km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Resort je izgrađen 1997. a renoviran 2010. godine. Prostire se na 53.000m² od čega bašta zauzima 18.000m². Kompleks čine trospratni bungalovi.
Ukupno ima 523 smeštajnih jedinica (358 standardnih od kojih su neke prilagođene osobama sa posebnim potrebama i 165 family).
Za decu tu je dečiji bazen, mini klub, igralište, dečiji bife.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Resort ima svoju 900m dugu šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (za peškire se ostavlja depozit).

Smeštaj
Standard sobe (oko 20m²) imaju laminat na podu, split klimu, sef, mini bar (svakodnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), LCD TV sa satelitskim kanalima, telefon u sobi i kupatilu, kupatilo sa tušem, fen.

Standard bunkbed sobe imaju jedan bračni i krevete na sprat.
Family sobe su površine oko 37m² i sastoje se od dve spavaće sobe odvojene vratima. Imaju parket i sve karakteristike standardne sobe.
Deluxe family sobe su površine oko 40m² i imaju dve spavaće sobe odvojene vratima i jedno kupatilo. Sobe imaju po dve split klime, LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, telefon i fen, telefon u sobi, besplatan Wi-Fi.

Plaća se: room service.

Hrana i piće
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. Tokom ručka i večere dostupan je dečiji meni.  Jednom u toku boravka je besplatno korišćenje à la carte restorana uz rezervaciju dan ranije (italijanski, turski, riblji i roštilj). U određeno doba dana se služe sladoled, keks i kolači. Tokom celog dana snack restorani služe jela sa roštilja, pice, hamburgeri i slične užine. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina. 

Plaća se: flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, parking, rent-a-car, prodavnice (koža, suveniri), sala za sastanke, fotograf.

Sport i zabava
Hotel ima 3 otvorena bazena od kojih je jedan sa toboganima, relaks bazen, aquarobik, fitness centar, aerobik, strečing, teniski teren (tvrda podloga), stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, pikado, animacije tokom dana, večernji programi, živa muzika, diskoteka, Wi-Fi.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi (obavezno posedovanje dozvole), igraonica, video igrice i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaća se: tretmani, piling, masaže, bali masaža, frizer i salon lepote. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.