Chrysomare Beach Hotel

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

AJA NAPA (Ayia Napa) - mondensko letovalište, 40 km od Larnake, 8 km od parka Water World Aqua (jedan od većih u Evropi), 10 km od Protarasa, u blizini rta Cape Greco. Aja Napa, najposećenije letovalište ostrva sa hotelima duž kilometarske obale, netaknutom prirodom, tirkiznim morem i nepreglednim belim peščanim plažama nagrađenim plavom zastavicom. Ayia Napa je postala „kiparska Ibica“ i prestonica zabave mladih, najatraktivnija destinacija za ljubitelje noćnog provoda, prepoznatljiva po dnevnim žurkama na peščanoj Nissi plaži. Čuvena Konos plaza se nalazi u istoimenoj zalivu izmedju letovališta Aja Napa i Protaras.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel je sagrađen 2019/2020 na odličnoj lokaciji uz plažu sa pogledom na Sredozemno more. Nalazi se na samom početku peščane uvale Vathia Gonia u Aja Napi, na kilometar od centra grada. Po našem mišljenju 4*. Sve sobe i suite imaju sadržaje "pametne sobe" poput pametnog osvetljenja i klima-uređaja. Svaka poseduje i flat-screen TV sa satelitskim kanalima i besplatan WiFi, balkon ili terasu, telefon sa direktnom linijom, ketler, sef, mini frižider, fen i toaletni pribor. Standardne sobe veličine cca 33m2, maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle + 1 dete, francuski ili dva odvojena ležaja i pomoćni ležaj ili krevet na razvlačenje. Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran u kome se služe specijaliteti lokalne i internacionalne kuhinje, italijanski restoran, grčku tavernu, azijski restoran, pet barova, 4 bazena (unutrašnji bazen, spoljašnji bazen i dva dečija bazena - plitki bazen sa slatkom vodom i bazen sa prskalicama (splash pool) i toboganim), luksuzni Spa centar sa masažama, đakuzijem, pedikir/manikir salonom, frizerskim salonom i velikom teretanom. Celodnevna zabava je organizovana za sve uzraste (mini klub, program za tinejdžere, animacija za odrasle) i završava se u kasnim večernjim časovima folklornim nastupima, muzičkim predstavama ili plesom.

Usluga u hotelu je premium AI (sve uključeno- doručak, ručak i večera) - samoposluživanje, izbor više jela. Međunarodni Aerodrom Larnaka je udaljen 54 km.

Kontakt: www.tsokkos.com/hotel/Chrysomare-Beach-Hotel-&-Resort
Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in 14h. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama