Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Blue Kotor Bay je smešten u srcu Boke Kotorske. Hotel Blue Kotor Bay se nalazi na samoj obali mora. Nekadašnji hotel „Vrmac“, koji se nalazi u području Kotora koje je pod zaštitom UNESCO-a, kompletno je renoviran i rebrendiran u premium rizort i zdravstveni kompleks Blue Kotor Bay Premium Spa Resort. Blue Kotor Bay Premium Spa Resort je rizort koncipiran samo za odrasle, s ciljem da se obezbedi spokojna atmosfera, mir i blagostanje, uz stručno osoblje posvećeno kreiranju najlepših sećanja za goste hotela. Lokacija rizorta proglašena je prirodnim zdravstvenim područjem i netaknutim prostorom Crne Gore.

Sobe: Hotel Blue Kotor Bay je modernog dizajna i enterijera. U svom sastavu ima ukupno 106 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju sustandardne, superior i deluxe sobe. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Blue Kotor Bay se nalazi više restorana i barova. U sklopu hotela se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Standardna gastronomska ponuda u glavnom restoranu Blue uključuje mediteranska jela, morske plodove, lokalna, internacionalna, azijska i evropska jela. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i 1 a la carte restoran koji je smešten na plaži, u blizini svetionika, što pruža mistični osećaj ručavanja tik do mora. U sastavu hotele Blue Kotor Bay nalaze se i 3 bara. Piano Lounge Cafe Bar nalazi se u prizemlju glavne zgrade i predstavlja stilski i intimniji ambijent savršen za opuštene razgovore uz jutarnju kafu ili za večernju relaksaciju uz koktel ili neko lokalno ili inostrano vino. Bliss bar, duž 500 metara prirodne plaže postavljene ležaljkama i suncobranima, posluži će svakom gostu kao savršeno mesto za osveženje trendi koktelima, hladnim prosekom, ručno izrađenim sladoledima i drugim laganim obrocima. Barovi na krovu predstavljaju neobičan ambijent za različite koktel žurke, rođendanske proslave, večere, godišnjice, venčanja, ili prosto mogu biti mesto gde gosti uživaju u osvežavajućim koktelima uz zalazak sunca.

Sport i zabava: U okviru hotelskog kompleksa Blue Kotor Bay nalazi se spoljašnji bazen. Gostima je u okviru hotela na raspolaganju spa centar. Spa Soul je veoma poznati i renomirani brend. Na nivou plaže, u objektu pored mora, nalaze se SPA SOUL sadržaji s fitnes centrom i plažnim barom, na skoro 1000 m2. Svi gosti mogu koristiti grejani bazen i saunu besplatno. Svi drugi tretmani poput masaže u paru, raznih kozmetičkih tretmana, hamam, gostima su dostupni na zahtev, uz doplatu. Iskusno osoblje donosi najnovije trendove u industriji lepote i zdravlja, vodeći računa da blagostanje gostiju bude prioritet. Pažljivo su odabrani svi proizvodi koji će se koristiti u kozmetičkim tretmanima, prateći trend ekološke svesti i održivosti.Spa Soul centar je stvoren da leči duh i telo...
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama