Atina

Nova godina, Grčka

već od 135€

Opis destinacije

Atina je glavni grad Grčke i jedan od najstarijih i najromantičnijih evropskih gradova. Zbog svoje blage i prijatne klime, predstavlja omiljenu destinaciju turista iz svih delova sveta, posebno tokom novogodišnjih praznika. Grad slavne istorije, koji su poštovali kako ljudi tako i Bogovi. Kolevka demokratije i modernih evropskih tekovina. Najveće atrakcije u Atini su Akropolj, brojna pozorišta, hram Zevsa Olimpijskog, stadion Panatinaiko, Dionisovo pozoršte i mnoge druge. Ovaj grad uvek pruža mogućnost fenomenalnih izleta i celodnevnog razgledanja. Uživačete u šetnji raskošnim ulicama I trgovima koji su posebno dekorisani za novogodišnje praznike a poseban doživlja je vatromet na Akroplju za sam doček nove godine. Za ljubitelje hrane tu su brojni restorani I taverne sa tradicionalnom grčkom kuhinjom. Danas je Atina kosmopolitski grad vredan svakog uživanja koji privlači veliki broj mladih iz celog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Breeze Boutique Hotel 4*
Usluga: Noćenje sa doručkom
29.12. - 03.01.
1/1 soba190€170€
1/2 soba180€160€
1/3 soba170€150€
Hotel Ahilion 3*
Usluga: Noćenje sa doručkom
29.12. - 03.01.
1/2 soba170€150€
1/3 soba170€150€
1/4 soba155€135€
Delphi Art Hotel 3*
Usluga: Noćenje sa doručkom
29.12. - 03.01.
1/2 soba170€150€

Cena aranžmana uključuje
- Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
- Tri noćenja sa doručkom u hotelu po izboru
- Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
- Organizacioni i drugi troškovi agencije.

Cena aranžmana ne uključuje
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 1200rsd , sa pokrićem Covid 1500rsd Triglav
- Fakultativne izlete
- Boravišnu taksu za hotele sa 4* -3e po sobi po danu a za hotele sa 3* -1,5e po sobi po danu
- Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – 1000 rsd po rezervaciji
- Doplata za gorivo u slučaju povećanja cene goriva
- Individualne troškove putnika.
Butik hotel Breeze Athens 4* je smešten u Atini, na manje od 5 minuta hoda od Trga Omonija. U ponudi ima moderno uređene sobe sa besplatnom WiFi mrežom. Osim toga, nudi snek bar i recepciju koja radi non-stop. Nalazi se na 2 km od Trga Sintagma. Nepušačke sobe butik hotela Breeze poseduju prozore od poda do plafona, klima-uređaj, flat-screen TV, sef i mini-bar. Svaka soba ima moderno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Gosti dan mogu započeti doručkom na bazi švedskog stola koji se svakodnevno služi u hotelskoj trpezariji. U pićima, kafama i grickalicama može se uživati tokom celog dana u snek baru u okviru objekta. Trgovačka četvrt oko Ulice Ermu udaljena je 2 km od objekta. Najbliži aerodrom je Aerodrom Elefterios Venizelos, udaljen 38 km.

Hotel Αchillion se nalazi u poslovnom centru Atine, na 200 metara od stanice metroa Omonija. U ponudi ima klimatizovane sobe sa balkonom. Besplatan kablovski internet dostupan je u čitavom hotelu. Sve hotelske sobe su jednostavno uređene, zvučno izolovane i imaju sigurnosne brave. U moderne pogodnosti spadaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.U hotelu Achillion svakog jutra se služi grčki doručak na bazi švedskog stola. Gostima su na raspolaganju bar sa satelitskom televizijom i restoran u kome se služe ručak i večera

Hotel Delphi Art 3* se nalazi u neoklasičnoj zgradi iz 1930. godine u srcu Atine, preko puta Narodnog pozorišta i Crkve Sv. Konstantina. Gostima su na raspolaganju restoran u kome se obroci služe na zahtev, bar i besplatan bežični internet u celom hotelu.Sve sobe hotela Delphi Art su ukrašene nežnim tonovima boja i sadrže parkete, klasičan nameštaj, klima-uređaj sa pojedinačnim podešavanjima, grejanje, TV, mini-bar i sef. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem i fenom za kosu. Gosti mogu da započnu svoj dan doručkom koji se svakog dana služi u trpezariji, a za goste koji se odjavljuju pre vremena služenja doručka je obezbeđen mali lanč paket.Hotel je smešten na idealnoj lokaciji na samo 200 metara od metro stanice Omonia, sa koje se brzo stiže do svih najvažnijih turističkih znamenitosti. Profesionalno osoblje koje govori nekoliko jezika će vam pružiti visok standard usluge i ispuniti sve zahteve. Međunarodni aerodrom Elefterios Venizelos u Atini je udaljen 45 minuta vožnje.
1.Dan: Beograd
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u podnevnim časovima. Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.Dan: Atina
Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom (Trg Omonija, Trg Sintagma gde se nalazi Parlament i straža Evzona, Olimpijski stadion, Zevsov hram, Hadrijanova vrata, Bajronov spomenik, Nacionalna biblioteka, univerzitet...). Smeštanje u hotel. Slobodno popodne ili fakultativna poseta AKROPOLJU (Propileji, Partenon, Erehtejon…) sa stručnim lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.

3.Dan: Atina doček Nove godine
Slobodno vreme ili fakultativni celodnevni izlet za ARGOLIDU - Korint, Epidaurus (obilazak antičkog pozorišta iz IV veka p.n.e. i muzeja) i Mikena (Kraljevske grobnice i Lavlje kapije). Povratak u Atinu. Priprema za doček. Fakultativni doček NOVE GODINE u nekom od popularnih gradskih klubova ili individualno na Sintagma trgu. Noćenje.

4.Dan: Atina repriza Nove godine
Doručak. Slobodno vreme. U podne poludnevni fakultativni izlet na SUNION, najjužniju tačku Atike (Posejdonov hram , Apolonovu obalu i Glifadu (slobodno vreme u Glifadi), koju naša agencija organizuje za prvi dan Nove godine). Povratak u Atinu i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak u neki od brojnih gradskih klubova. Noćenje.

5.Dan: Atina
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Sledi noćna vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije uz usputne pauze za odmor..

6.Dan: Beograd
Dolazak u Beograd u popodnevnim satima. Kraj aranžmana!
- Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom prijave, I rata 3000 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak u ratama  najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

- Čekovi  građana: mogućnost plaćanja u ratama do 01.03.2023 godine bez kamate. 

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana.

PZZ

Organizator putovanja je turistička agencija Special Travel Agency - Puzzle Group, broj licence OTP 32/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Special Travel Agency - Puzzle Group. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama